Pensionering Jan Hopman en introductie van nieuwe huisartsen Femke Nieuwenhuis en Saskia Litjens

Zoals u van dokter Hopman zelf heeft begrepen gaat hij per 1 april als huisarts stoppen. Het huisartsenteam van huisartsenpraktijk Dukenbrug heeft zijn praktijk overgenomen. Binnen dit
team zullen wij, Saskia Litjens en Femke Nieuwenhuis, uw nieuwe huisartsen gaan worden. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Namens het gehele team van huisartsenpraktijk Dukenbrug, heten wij u van hartelijk welkom!
Met vriendelijke groet,
Saskia Litjens
Femke Nieuwenhuis
Jaap Vonk
Willemijn Plantenga

Klik hier om de informatie te downloaden (pdf)

Saskia Litjens

Saskia Litjens

Mijn naam is Saskia Litjens. Ik werk sinds
enkele jaren als huisarts in de praktijk van
Dokter Vonk en Dokter Plantenga. Met een
deel van u heb ik mogelijk al kennis gemaakt, omdat ik het afgelopen jaar op de woensdagen heb gewerkt in de praktijk van Dokter Hopman.

Het mooie van het huisarts zijn vind ik dat je op verschillende momenten een inkijkje krijgt in het leven van mensen. Met de tijd bouw je een vertrouwensband op. Hierbij is voor mij respect en openheid belangrijk.

Samen met het vertrouwde team aan assistentes en praktijkondersteuners kijk ik ernaar uit dit in de toekomst vorm te gaan geven.

Naast het werken als huisarts zorg ik met
mijn man voor onze drie dochters. Ik geniet van het buitenleven, wandelend of hardlopend en ben graag creatief bezig.

Femke Nieuwenhuis

Femke Nieuwenhuis

Mijn naam is Femke Nieuwenhuis. De afgelopen 5 jaar heb ik ervaring op gedaan in een andere huisartsenpraktijk in Nijmegen. Toen ik hoorde dat het huisartsenteam Dukenbrug een vaste huisarts zocht voor hun praktijk, zag ik dat als een kans.

Het team, de diversiteit in dewijk en de mogelijkheid om een langdurige relatie met u op te bouwen spraken me direct aan. In de spreekkamer hecht ik veel waarde aan vertrouwen en samenwerking. Ik kijk er dan ook naar uit om met u kennis te maken. Mogelijk hebben we elkaar al gezien, ik ben de afgelopen periode al werkzaam geweest in de praktijk van dokter Hopman.

Op de dagen dat ik niet werk zorg ik samen met mijn man voor onze drie kinderen, verder kunt u mij ook tegen komen op hardloopschoenen en ga ik graag met mijn gezin op reis.