Huisartsenpraktijk Dukenbrug

Uw huisarts in Nijmegen Dukenburg

Praktijk
informatie

Wij staan op werkdagen vanaf 8.00 uur voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken?

Dan kunt u op werkdagen tot 12.00 uur bellen. Telefoonnummer: 024 3442509.

Vanaf 1 januari 2022 kunt u ook online via Uw Zorg Online een afspraak inplannen.

In het weekend, op feestdagen en na 17.00 uur op werkdagen wordt dringende medische zorg overgenomen door de huisartsenpost Nijmegen: 024 3523579.

Het maken van een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u op werkdagen tot 12.00 uur terecht bij de doktersassistente. Telefoonnummer: 024 3442509

Om u zo goed mogelijk te helpen stelt de doktersassistente u een aantal vragen. Denk hierbij aan uw medische vraag en de voorkeur voor huisarts en locatie.

Vanaf 1 januari 2022 kunt u ook online via Uw Zorg Online een afspraak inplannen.

Annulering
Indien u plotseling verhinderd bent voor uw afspraak, hoort de doktersassistente dat graag zo snel mogelijk van u. We maken dan meteen een nieuwe afspraak en op uw tijdstip kan een andere patiënt geholpen worden. Zegt u de afspraak niet af, dan moeten wij uw afspraak toch in rekening brengen. Dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Spreekuur

De spreekuren bij de huisarts vinden in principe plaats op afspraak van 8:00 tot 12:15. Bij aankomst hoeft u zich niet te melden, maar kunt u meteen in de wachtkamer gaan zitten.

Het spreekt voor zich dat u op tijd bent. Omdat we ook te maken hebben met spoedgevallen en andere onvoorziene zaken kan het weleens zijn dat u even moet wachten. We hopen daarbij op uw begrip.

Ook maken wij gebruik van e-consulten, via Uw Zorg Online.

Daarnaast is er in de praktijk een mogelijkheid tot beeldbellen.

 

Huisbezoeken

In de middag brengen de huisartsen ook huisbezoeken. Huisbezoeken zijn bedoeld voor mensen die echt niet naar de praktijk kunnen komen. Bijvoorbeeld als ze te ziek, gehandicapt of slecht ter been zijn. De doktersassistente beoordeelt bij het maken van de afspraak of een huisbezoek nodig is.

Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen vervoer of tijd hebben om naar de praktijk te komen. In de praktijk kunnen we u meestal beter van dienst zijn dan daarbuiten.

Herhaalrecepten

Gebruikt u bepaalde medicijnen structureel? Dan kunt u deze als herhaalrecept aanvragen. Dat kan op verschillende manieren.

Via Uw Zorg Online. 

Via de app en op uw computer heeft u inzicht in uw eigen medicatie en kunt u digitaal ook een verzoek tot herhaling van medicatie doen.

Herhaalreceptenlijn
Als u 024 3442509 belt en in het keuzemenu “herhaalrecepten” kiest, worden u twee opties aangeboden.
Bent u patiënt bij de Zuider Apotheek Malvert kies dan optie 1. U wordt dan direct doorverbonden met Zuider Apotheek Malvert.
Indien u een andere apotheek heeft kies dan optie 2. U wordt dan door verbonden met de herhaalrecepten lijn van de praktijk.

Hoe kan ik me inschrijven?

Onze huisartspraktijk is momenteel vol en kunnen op dit moment geen nieuwe patiënten aannemen.
We hebben een wachtlijst beschikbaar. We plaatsen alleen mensen op onze wachtlijst als ze aan de volgende voorwaarden
voldoen:

  • Je hebt een Nederlandse zorgverzekering
  • Je woont in de wijken Malvert, Lankforst of Weezenhof.
  • Je hebt geen huisarts “binnen deze wijken”

Let op: er staan veel mensen op de wachtlijst, het kan even duren voordat u aan de
beurt bent en er is geen garantie tot een plek.

Wil je aan onze onze wachtlijst worden toegevoegd? Vul dan dit formulier in.

Bloedprikken

Via het CWZ kunt u een afspraak inplannen om bloed te prikken:
https://cwz.digitaal-inschrijven.com

Klachten en privacy

Het allerbelangrijkst voor ons is dat u de beste zorg krijgt. Mocht u toch ontevreden zijn over onze dienstverlening of heeft u verbeterpunten? Dan horen we dat graag van u en gaan we samen op zoek naar een oplossing. U kunt hiervoor een afspraak maken met de huisarts of bij de doktersassistente een klachtenformulier aanvragen.

Komt u er onverhoeds met ons niet uit, dan kunt u zich wenden tot de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE).

Privacy (AVG)
De AVG is de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Lees meer…

Hier zijn wij te vinden